• Komunitní bydlení Přeštice 

      Autor: Veronika Gajdošová; Vedoucí práce: Fránek Zdeněk; Oponent práce: Kažimír Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Zadaním tejto bakalárskej práce bol návrh dostupného bydlení v meste Přeštice a revitalizace tejto štvrti. Cieľom mojej práce bolo navrhnúť dostupné kvalitné mestské bývanie a dať zároveň tejto štvrti šancu bez demolície ...
    • Komunitní bydlení Přeštice 

      Autor: Veronika Gajdošová; Vedoucí práce: Fránek Zdeněk; Oponent práce: Kažimír Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Zadaním tejto bakalárskej práce bol návrh dostupného mestského bydlení v Přešticiach a revitalizácia riešenej časti. Cieľom mojej práce bolo navrhnúť dostupné kvalitné mestské bývanie pre mladé páry a mladé rodiny.
    • Proluka Bělehradská 

      Autor: Palina Zubchenka; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Koumar Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      Nově navržená budova v Bělehradské ulici stojí na svažitém terénu a je rozdělena na dvě samostatné části ve vyšších podlažích se samostatnými vchody. Záměrem bylo navrhnout bytový dům s přízemím pro komerční využití. Celkem ...
    • Seniorské bydlení, Všenory 

      Autor: Jozef Roderik Priester; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Feistner Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Navrhujem objekt s funkciou bývania pre seniorov s opatrovateľskou službou. Objekt je trojpodlažný. V objekte sa nachádza 16 bytových jednotiek.