• DOTVOŘENÍ MARIÁNSKÉHO NÁMĚSTÍ A DOSTAVBA PROLUKY - STARÁ BOLESLAV 

      Autor: Tomáš Krč; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Mariánské náměstí je historicky významné místo. Díky vraždě sv. Václava, patrona Čech a Moravy sem každoročně proudí tisíce poutníků a turistů. Tento nápor se však odehrává jen jednou ročně, právě na Den české státnosti, ...
    • "River Way" Galerie - Smíchov 

      Autor: Evdokia Podobryaeva; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pfeifer Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      RIVER WAY galerie bude situována na Smíchově, na nábřeží Vltavy. Pozemek podél řeky je velmi uzký a dlouhý s pěkným výhledem na Vyšehrad na protilehlém břehu řeky a má velký poteniál na tvorbu zde hezkého veřejného ...
    • Umělecká rezidence, Mladá Boleslav 

      Autor: Jan Marek; Vedoucí práce: Hájek Petr; Oponent práce: Stoss Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Bakalářská práce zpracovává navrhovanou budovu v Mladé Boleslavi z hlediska architektonického, stavebního a konstrukčního a zkoumá uplatnění malých výškových staveb a staveb podzemních.