• Bytový dům 

      Autor: Dangová Daniela; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Předmětem bakalářské práce je bytový dům, který se nachází v Praze 6 na Hanspaulce. S ohledem na charakter místa byla i koncipována navržená budova. Jelikož se jedná o velmi lukrativní čtvrť s charakteristickou funkcionalistickou ...
    • Bytový dům, Pankrác 

      Autor: Patrícia Hochelová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Bytový dom sa nachádza na Pankráci v Prahe.
    • Bytový dům, Pankrác 

      Autor: Michaela Petrová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh bytového domu v Praze na Pankráci. Stavba je osmipodlažní, dvě podzemní podlaží s garážemi. V parteru se nachází kavárna a byty, v následujících podlažích jsou bytové jednotky.
    • GAERIE MODERNÍHO UMĚNÍ 

      Autor: Daniel Mochnacký; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Cieľom diplomovej práce je navrhnúť Galeriu moderného umenia pri budove IPR/CAMP s programovým spojením v Prahe 2 – Podksalí.
    • Kancelářská budova, Vítězné náměstí, Dejvice 

      Autor: Musil Tomáš; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Předmětem mé bakalářské práce je kancelářská budova na Vítězném náměstí v Praze. Budova respektuje Engelův plán a přebírá prvky z okolních budov. Sleduje stejné vertikální dělení uliční fasády římsami. Budova je uprostřed ...
    • Mateřská škola, Hanspaulka 

      Autor: Kutašová Barbara; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-15)
      Navrhovaná budova sa nachádza v Prahe 6 na Hanspaulke. Budova má 2 nadzemné podlažia z toho jedno je čiastočne zapustené do terénu. V budove sa nachádzajú 4 herne každá pre 21 detí a jedná spoločná herňa. Celkovo je budova ...
    • PLAVECKÝ BAZÉN VE ZLÍNĚ 

      Autor: Daniela Mynářová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Diplomní projekt se zabývá prázdným pozemkem v bývalém továrním areálu firmy Baťa a navržením plaveckého bazénu s doplňkovými funkcemi fitness, sauny a masáže. Součástí zadání je navázání na urbanistickou koncepci budoucího ...
    • ZÁKLADNÍ ŠKOLA NA SMÍCHOVĚ 

      Autor: David Lukša; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      NÁVRH ZÁKLADNÍ ŠKOLY V NOVĚ VZNIKAJÍCÍ ČTVRTI SMÍCHOV CITY. PARCELA SE NACHÁZÍ VEDLE SMÍCHOVSKÉHO ŽELEZNIČNÍHO MOSTU. ŠKOLA CITLIVĚ DOPLŇUJE PLÁNOVANOU ZÁSTAVBU L-PŮDORYSEM, ZE ZÁPADU TVOŘÍ LINII S NAVRHOVANÝM BULVÁREM, ...