• Bytový dům Varhulíkové 

      Autor: Jolana Kováčiková; Vedoucí práce: Seho Hana; Oponent práce: Hofmeistrová Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      Bytový dům v ulici Varhulíkové je navržen jako jeden z novostaveb rozvíjejícího se bloku v Holešovicích. Budova nabízí bydlení, prostory k práci i prostory k trávení volného času a odpočinku. Šesti patrový dům vystupuje z ...
    • Kulturní centrum, Brandýs nad Labem 

      Autor: Veronika Černecká; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Houštecká Klára
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Kultúrne centrum s knižnicou, ktoré sa nachádza na rozhraní historického centra mesta Stará Boleslav a obytnej zástavby. Hmota nadväzuje na okolitú zástavbu a ponúka možnosť kultúrneho vyžitia.
    • Kulturní centrum, Brandýs nad Labem 

      Autor: Veronika Černecká; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Houštecká Klára
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Kultúrne centrum s knižnicou, ktoré sa nachádza na rozhraní historického centra mesta a obytnej zástavby. Ponúka možnosti kultúrneho vyžitia a s verejným priestorom dopĺňa okolitú zástavbu.
    • Sportovní hala, Vlašim 

      Autor: Jan Slepička; Vedoucí práce: Seho Hana; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Konverze bývalého zimního stadionu na multifunkční volnočasové centrum. Hlavní náplň nového programu haly tvoří různorodé sportovních vyžití doslova pod jedou střechou. Návštěvník si může zaplavat v bazénu, zamakat v ...