• Adresa: 1380 m.n.m. - Turistické ubytovanie v Krkonoších 

      Autor: Klára Klingová; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Šabart Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce řeší vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení Turistického ubytování v Krknošském národním parku.
    • Adresa: 1380 merů nad mořem - Základna X-7 

      Autor: Jiří Borecký; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Knytl Luboš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Předmětem bakalářské práce je rozpracování předchozí studie turistické základny nacházející se 1380 metrů nad mořem necelých 100 metrů pod pozůstatky bývalých Jestřábích bud. Návrh svým usazením kopírující okolní vrstevnice ...
    • Adresa: 1380 metrů nad mořem - Klášter 1380 

      Autor: David Kačírek; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Novotný Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Předmětem této bakalářské práce byla budova kláštera situovaná na jižním svahu Vrbatova návrší ve Vítkovicích u Krkonoš. Klášter je určen trapistům, mužské větvi řádu cisterciáků přísné observace vzniklém ve Francii v 17. století.
    • Dům pro Čestmíra Sušku a Arjanu Shameti 

      Autor: Tereza Nováková; Vedoucí práce: Seho Hana; Oponent práce: Skalická Petra
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Rodinný dům pro sochaře Čestmíra Sušku a umělkyni Arjanu Shameti, který byl navržen na základě jejich vlastních představ a požadavků. Umístění domu na okraji Prahy vytváří skvělé bydlení v rámci velkoměsta s dotekem přírody. ...
    • HOSPIC VINOHRADNÍ 

      Autor: Barbora Kováříková; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Tománek Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Místo, ve kterém se odehrává jeden z nejsilnějších příběhů života – odchod člověka. Novostavba hospice je umístěna do zahrady Stojanova na Velehradě, jejíž cílem je nenásilně splynout s okolím. Být součástí, ale nevyčnívat. ...
    • Multifunkční dům, Lanškroun 

      Autor: Jan Mokrý; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Multifunkční dům vytváří nový prostor mezi městem a přírodou. Hlavní myšlenkou projektu je navrátit lidi z města a okolí zpět na břeh rybníku. V bodově jsou tři provozy. Hotel, restaurace a wellness.
    • SPORT V ÚJEZDĚ 

      Autor: Jan Mokrý; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Harom Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Sportovní areál se nachází na východním okraji Prahy v Újezdě nad Lesy. Součástí areálu je fotbalové hřiště se zázemím pro hráče, multifunkční hřiště, klubovna a tělocvična. Celý areál je navržený jako příjemné místo pro ...