• Dům, Lanškroun 

      Autor: Julie Hrubá; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Dům k bydlení, dům, v němž se žije. Společně v soukromí nedaleko náměstí města Lanškroun. Dům zasazen do uliční proluky, který na stávající zástavbu reaguje a zároveň ji s pokorou a jakousi výrazovou čistotou respektuje. ...
    • Kampus Lanškroun 

      Autor: Eva Melichárková; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Navrhuji školní kampus s internátem pro studenty středních škol ve městě Lanškroun, který by měl nahradit stávající studentské ubytování. Řešená parcela se nachází v klidné lokalitě v severní okrajové části města. V okolí ...
    • Pivovarské náměstí, Lanškroun 

      Autor: Šárka Michenková; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Předmětem této bakalářské práce byl návrh polyfunkčního objektu s pivovarem a městskou galerií. Stavba je umístěna v prudkém svahu Pivovarského náměstí na místě chátrajících pivovarských sklepů.
    • POLIKLINIKA LANŠKROUN 

      Autor: Filip Vlach; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Tato diplomová práce se zabývá návrhem nové městské polikliniky do historického centra města Lanškroun. Návrh počítá s nahrazením dosluhující stávající budovy novostavbou a řeší návaznost nové budovy do veřejného prostoru.
    • STUDENTSKÝ KAMPUS 

      Autor: Michaela Térová; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Předmětem mé diplomové práce je návrh studentského kampusu, nebo-li bydlení pro studenty středních škol v Lanškrouně. Jedná se o pozemek na okraji města v těsné blízkosti se zástavbou rodinných domů. Součástí ubytování pro ...
    • Studentský kampus, Lanškroun 

      Autor: Anastázie Můčková; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Motivací pro tento návrh je doplnění a rozšíření stávajícího studentského ubytování ve městě Lanškroun, které je aktuálně kapacitně nedostačující. Internát je navržen pro studenty středních škol (SOŠ a SZŠ). Pro objekt ...
    • Ubytování pro studenty středních škol, Lanškroun 

      Autor: Iryna Vazmitsel; Vedoucí práce: Mádr Josef; Oponent práce: Bittner Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-03-03)
      Pro umístění ubytovny pro studenty středních škol v Lanškrouně jsem zvolila pozemek bývalých sklepů na Pivovarském náměstí. Náměstí je umístěno v blízkosti centra města a dnes slouží jako veřejné parkoviště. Tímto způsobem ...