• LÉČEBNÉ LÁZNĚ 

      Autor: Dóra Veres; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Gunther Zsolt
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Tématem diplomové práce je návrh komplexního lázeňského zařízení, které zahrnuje kromě klasických bazénů sauny, vanové koupele, masáže i terapie. Dnes se v lokalitě nachází rozsáhlý sportovní areál a centrum volného času, ...
    • Luxury hotel 

      Autor: Marie Záhorová; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Šarochová Eva
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Novostavba pětihvězdičkového Luxury hotelu se nachází v čele Mírového náměstí v Mariánských Lázních a projekt zároveň mění i prostor náměstí, pod kterým budou vystavěny podzemní garáže pro hosty přilehlých hotelů. Stavby ...
    • NOVÉ MĚSTSKÉ SPA ( LÁZNĚ) 

      Autor: Ján Martin Púčik; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Novák Antonín
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Projekt Nových městských lázni pro Krnov je navrhován v areálu stávajícího letního koupaliště, na které navazuje a společně vytvářejí celoroční centrum nejen vodních sportů, relaxace a zábavy.
    • Žluté lázně v korunách stromů 

      Autor: Marek Badinský; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Burček Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Relaxačno-oddychové polyfunkčné centrum na Žlutých lázních je zložené z troch objektov zameraných na fyzickú, duševnú aj telesnú pohodu človeka. Hlavným konceptom návrhu sú dve stromové aleje formujúce celý areál už od ...