• KONVERZE BÝVALÝCH PRAŽSKÝCH JATEK 

      Autor: Barbora Ditzová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Špičák Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Areál bývalých Ústředních jatek hlavního města Prahy, dnes známý jako Pražská tržnice, vznikal na konci 19. století jako komplikovaně strukturovaný celek industriálních vztahů. Již tehdy vyrůstal rychle a mnohdy unáhleně. ...
    • KONVERZE OBCHODNÍHO DOMU V OSTRAVĚ 

      Autor: Vít Brus; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Strakoš Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Předmětem diplomové práce je konverze bývalého obchodního domu Bachner v centru Ostravy. Do objektu jsou implementovány funkce, které vrací budově svůj význam a důstojnost.
    • Letenské náměstí 

      Autor: Barbora Novotná; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Kurčíková Radka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Předmětem bakalářské práce je návrh proměny Letenského náměstí. Projekt si klade za cíl obnovit fungování Letenského náměstí jako místa setkávání. Návrh se věnuje budově tržnice, která by měla vzniknout místo obchodního ...
    • OLOMOUC - TRŽNICE / BEZRUČOVY SADY 

      Autor: Michal Vítek; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Pejpek Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Diplomová práce se zabývá přeměnou komplexního rozvojového území stávající tržnice, Bezručových sadů a předpolí nákupní galerie Šantovka na lokalitu s městským charakterem. Navržená urbanistická struktura pracuje s historickým ...