• Bytovka+ Knihovna 

      Autor: Serhii Pustovyi; Vedoucí práce: Sosna Vojtěch; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Navrhujeme novou čvrť v městském centru Plzní na místě zbouráného domu kultury Inwest. Projekt se zabívá návrhem bytové stavby a knihovny. Fasády jsou postavené na principech symetrii a rhytmusu.
    • Bytový dům na náměstí 

      Autor: Kateřina Pivková; Vedoucí práce: Sosna Vojtěch; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Kvalitní městské bydlení kousek od historického centra Plzně a hlavního dopravního uzlu. Bytový dům nabízí celkem 6 pater s byty různých dispozic od 1kk až po 4kk. Celkem 137 bytů. Ty jsou určeny pro široké spektrum obyvatel ...
    • DOSTAVBA BLOKU PRAHA - SMÍCHOV 

      Autor: Macháčková Jolana; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-01-31)
      Projekt se zabývá řešením nedokončeného bloku na pražském Smíchově v ulici V Botanice. Cílem projektu bylo vytvoření návrhu, který bude v souladu s urbanistickými a architektonickými podmínkami v území, a doplnění prostředí ...
    • FUNKČNÍ A PROSTOROVÁ STUDIE ÚZEMÍ BROWNFIELDU V KOŠICÍCH 

      Autor: Michaela Lazorová; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Štúdia navrhuje funkčné a priestorové riešenie brownfieldu nachádzajucého sa na severe Košic. Územie sa nachádza v oblasti, ktoré je vymedzené riekou Hornád zo západnej strany a železničnou traťou z východnej strany.
    • Plzeň! Nové Centrum 

      Autor: Barbora Zedníková; Vedoucí práce: Sosna Vojtěch; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Projekt se zabývá návrhem základní umělecké školy. Budova je součástí nově navrhované městské čtvrti nedaleko hlavního nádraží v Plzni. Objekt má svým programem obohatit čtvrť o občanskou vybavenost. Bude zde probíhat výuka ...
    • REKONSTRUKCE PLZEŇSKÉHO BLOKU 

      Autor: Zelený Filip; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-01-24)
      Diplomová práce se zabývá navržením magistrátu a okolního veřejného prostoru v nedokončeném městském bloku v Plzni.
    • REVITALIZACE AREÁLU BÝVALÉHO ZIMNÍHO STADIONU V TELČI 

      Autor: Hana Říhová; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Proměna areálu bývalého zimního stadionu na park s knihovnou. Vyřešení parkování velkého množství aut a zkvalitnění veřejných prostor.
    • REVITALIZACE ÚZEMÍ BÝVALÉ JELÍNKOVY TOVÁRNY VE VELKÉM MEZIŘÍČÍ 

      Autor: Jáchym Růžička; Vedoucí práce: Sosna Vojtěch; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Projekt se zabývá tématem revitalizace území bývalé továrny Antonína Jelínka, později nazvané Svit, která se nachází v těsné blízkosti historického jádra města Velké Meziříčí. Součástí studie je návrh konverze zachovaného ...
    • STUDENTSKÉ MĚSTEČKO, DEJVICE 

      Autor: Marek Unger; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Hučíková Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem diplomové práce je návrh studentského domu, jehož účelem je poskytnout zázemí správě kolejí, studentským spolkům a mimoškolním aktivitám studentů. Diplomová práce taktéž obsahuje návrh veřejných prostranství v ...