• Emauzy - IPR spisovna 

      Autor: Ditzová Barbora; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Švehlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-21)
      Předmětem zpracování je objekt hmotově i funkčně doplňující komplex budov IPR v Praze na Novém Městě. V nové budově se sdružují dnes nevhodně umístěné prostory spisovny, výstavního sálu pro model Prahy a dalších veřejně ...
    • Evropské kulturní centrum 

      Autor: Petr Lhoťan; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Vybíral Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-03-07)
      Evropské kulturní centrum na ulici Pařížská v historickém jádru Prahy. Dokončuje původní záměr, dodává význam. Očišťuje volný prostor, využívá jej, navazuje na něj.
    • Fakulta architektury TU Dresden 

      Autor: Pernekr Jan; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Krýzl Jonáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      V bakalářské práci navrhuji novou budovu Fakulty architektury Technické univerzity v Drážďanech. Parcela je situována v centru kampusu do těsné blízkosti hlavní komunikace Bergstraße. Budova je solitérní objekt s jedním ...
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Výška Filip; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Krýzl Jonáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-13)
      Předmětem bakalářské práce je Fakulta architektury Technické univerzity v Drážďanech. Kromě funkce školy se v budově nachází kavárna a výstavní prostor s terasou. Budova je umístěna mezi přednáškovou budovu a Stavební ...
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Mareš Štěpán; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Novotný Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Fakulta architektury Technické univerzity v Drážďanech
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Rosecká Kristýna; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Bouma Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-15)
      Předmětem bakalářské práce je návrh fakulty architektury v centru kampusu TU Dresden. V budově se nachází velké ateliéry, které jsou umístěny do dvou věží otevírajících se do kampusu. Věže propojují učebny a kabinety tvořící ...
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Hlaváčková Aneta; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Ježek Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-01-17)
      Předmětem bakalářské práce je návrh Fakulty architektury v Drážďanech, která je situována v kampusu Technické univerzity v Drážďanech. Spolu s učebnami a účelovými místnostmi se zde také nachází kavárna, administrativní ...
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Tatíček Tobiáš; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Moravcová Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Předmětem bakalářské práce je návrh nové fakulty architektury TU v Drážďánech.
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Doboszová Helena; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Řežábek Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-14)
      Fakulta architektúry v Drážďanoch sa nachádza v centre vysokoškolského kampusu. Jej pozdĺžna orientácia zvýrazňuje dôležitosť priľahlého parkového námestia. Rozľahlé bakalárske ateliéry sa zahryzávajú do zeme. Medzi nimi ...
    • Fakulta architektury, TU Dresden 

      Autor: Červeňová Barbora; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Táborský Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-28)
      Riešený objekt, škola architektury TU Drážďany je situovaný na pozemku uprostred univerzitného campusu technickej univerzity Drážďany, medzi dvomi dominantami tohto miesta - prednáškovou budovou a historickou stavebnou ...
    • HASIČSKÁ STANICE V HOLEŠOVICÍCH 

      Autor: Mosieienkov Eduard; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Ferrer Escayola Adriano
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Diplomová práce se zabývá návrhem nové hasičské stanice na místě stavájíci stanice. Cílem práce je vytvořit projekt stanice, která nejen splňuje technické požadavky na moderní hasičskou stanice, ale i doplňuje městskou zástavbu.
    • HORNÍ LIBEŇ 

      Autor: Anna Hermannová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Řežábek Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Diplomní projekt se zabývá hledáním nového centra Horní Libně, jelikož její centra historická z různých důvodů v současné době nefungují. Jako vhodné místo jsem zvolila dva prázdné stavební bloky v okolí tramvajové zastávky ...
    • HRADEC KRÁLOVÉ - DOPLNĚNÍ MĚSTSKÉ STRUKTURY 

      Autor: Adam Bažant; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Molnárová Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem diplomové práce je návrh nové městské čtvrti okolo severní části Gočárova okruhu, který se pod náporem dopravy stal bariérou v jádru města. V poměrně blízkém horizontu se tranzitní doprava přesune na vybudované ...
    • Hranice - jezdecký areál - tribuna 

      Autor: Alexandra Sypeňová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Táborský Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Cieľom projektu je riešiť súčasný nedostačujúci stav jazdeckého areálu v Humpolci. Areál je v dobe vzniku projektu stále prístupný verejnosti bez obmedzenia. Jedná sa o plochu mimo centra mesta, avšak na veľmi atraktívnom ...
    • HUMPOLEC - ROZHRANÍ 

      Autor: Anna Křížová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Havlas Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Práce se zabývá urbánní kompozicí města Humpolec v návaznosti na přilehlé okolí. Hledá linii intravilánu města, který je co nejvíce založen na stávající podobě. Cílem je co nejméně zvětšovat stávající plochu města a věnovat ...
    • KAMPUS DEJVICE 

      Autor: Žaneta Krutinová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Seidl Robert
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Práce je zaměřena na kampus vysokých škol v Praze Dejvicích. Z jeho analýzy vyplynula ideová koncepce s plochami určenými pro přestavbu i další rozvoj. Cílem diplomové práce je konkrétní zásah ve formě návrhu nové budovy ...
    • KAMPUS DEJVICE 

      Autor: Karolína Urbánková; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Novotný Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      V úvodní části se diplomová práce zabývá hledáním ucelené koncepce dejvického kampusu vysokých škol. Na základě této koncepce vzniká návrh vědecko‐ výzkumného centra s vědeckou galerií. Celou novou strukturu pak dotváří ...
    • KLADNO - KONVERZE CIHELNY V AREÁLU BÝVALÉ VOJTĚŠSKÉ HUTI 

      Autor: Václav Pošmourný; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Rys Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem diplomové práce je konverze cihelny v areálu bývalé Vojtěšské huti / Huti Koněv v Kladně a návrh výzkumného centra hydroponických technologií. Projekt zkoumá možnosti adaptace původních výrobních hal a reaguje ...
    • Knihovna 

      Autor: Oksana Džabarjan; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Švehlíková Anna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Navržená budova se nachází v Praze 10, Vršovicích na křížení ulic Krymská, Kodaňská a nejmenovaná (odbočka z Moskevské ulice.)
    • Knihovna, Pařížská 

      Autor: Mikšovský Jonáš; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Kubíček Štěpán
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Novostavba knihovny je situovana v Praze ve Starem Meste v Parizske ulici na piazzette pred hotelem Intercontinental. Stavba se sklada z 10 nadzemnich a 2 podzemnich podlazi. V prizemi a 2.NP se nachazi kavarna a vstup do ...