• Hlavní náměstí, Varnsdorf 

      Autor: Jan Trpkoš; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Tématem bakalářské práce je zpracování návrhu revitalizace hlavního náměstí ve Varnsdorfu a jeho blízkého okolí. Vlastní práce se zabývá revitalizací náměstí s přilehlými prostranstvími v severní a východní části. Ostatní ...
    • Malý rynek, Železný Brod 

      Autor: Petr Tajčman; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Projekt se snaží zhodnotit veřejný prostor náměstí a přilehlého okolí na úroveň nedůležitějšího prostoru v celém městě. Vzhledem ke stavu hlavního náměstí v Železném Brodě, které je spíše křižovatkou vysoce frekventovaných ...
    • Obnova náměstí, Varnsdorf 

      Autor: Markéta Kupková; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Práce se zabývá rekonstrukcí hlavnáho náměstí ve Varnsdorfu.
    • Otevřená zahrada - ZŠ Terezín 

      Autor: Kateřina Mikešová; Vedoucí práce: Trevisan Jitka; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Řešené území se nachází v areálu základní školy Terezín. Město Terezín je charakteristické svou jasně danou urbanistickou strukturou, která je definována barokním opevněním a vytváří jeho uzavřený charakter. Řešené území ...
    • Sídliště Ďáblice - vnitroblok Chabařovická 

      Autor: Kateřina Vrbacká; Vedoucí práce: Fingerová Radmila; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Tématem pro bakalářskou práci je zpracování návrhu revitalizace vnitrobloku Chabařovická na pražském sídlišti Ďáblice a jeho okolí vymezeného panelovými deskovými domy a přilehlými ulicemi. Cílem návrhu je –při zachování ...
    • Transformace nádvoří karlínských kasáren 

      Autor: Olšanská Eliška; Vedoucí práce: Sitta Vladimír; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Nádvoří Karlínských kasáren tvoří téměř jeden hektar velký vnitroblok poblíž Negrelliho viaduktu, Florence a vrchu Vítkov. Celý prostor je dnes v zanedbaném stavu. Návrh se odkazuje na původní účel místa, tedy buzerplac a ...
    • Zahrada pro 4 rodiny bytového domu, Stochovská 36, Praha 

      Autor: Valentýna Jungvirthová; Vedoucí práce: Fingerová Radmila; Oponent práce: Velička Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Tématem bakalářské práce je revitalizace zahrady bytového domu pro čtyři rodiny. Cílem práce je vytvoření příjemného a funkčního prostoru, který by poskytoval místo pro každého obyvatele domu.