Now showing items 1-3 of 3

    • DOSTAVBA SÍDLIŠTĚ 

      Author: Kristýna Plischková; Supervisor: Koucký Roman; Opponent: Malinský Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Stávající objekty v heterogenní zástavbě pražských Strašnic u zastávky tramvaje Na Hroudě rozbíjí urbánní charakter ulice Průběžná. Předmětem mé práce je návrh polyfunkčního domu, který přivede do daného místa novou energii ...
    • HUSTOTA 

      Author: Jonáš Mikšovský; Supervisor: Císler Ondřej; Opponent: Chybík Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Diplomová práce se zabývá tématem hustoty v oblasti Holešovic s jejich nejstarší zástavbou. Trojúhelníkový urbánní blok vymezený ulicemi U Papírny, Za Papírnou a nájezdem na železniční přejezd je místem návrhu. Tématem je ...
    • MĚSTSKÝ BLOK, PRAHA LIBUŠ 

      Author: Natalia Glukman; Supervisor: Kohout Michal; Opponent: Šafer Jaroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Diplomová práce se zabývá návrhem nové obytné zástavby pro různé sociální skupiny v rámci jednoho urbanistického bloku s doplňkovou občanskou vybaveností v okolí nové stanice metra Praha-Libuš.