• DOMOV PRO SENIORY, PRAHA 2 - VINOHRADY 

      Autor: Lenka Čurillová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cieľom projektu je vytvoriť kľudné a bezpečné miesto pre bývanie nesebestačných ale aj sebestačných seniorov. V mojom návrhu sa snažím vytvoriť prostredie, ktoré poskytuje rôzne priestory pre vzájomné stretávanie a umožňuje ...
    • DŮM ČTYŘ MÚZ V PRAZE 5 

      Autor: Tereza Šantrůčková; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Zadáním diplomové práce je navrhnout domov pro seniory umělce v Praze 5 na Smíchově. Domov by měl sloužit jak soběstačným, tak i již nesoběstačným klientům vyžadující asistovanou péči. Dále by měly být v objektu i služby ...
    • Dům Na Ostrém úhlu 

      Autor: Tomáš Vojtíšek; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Šťovíček Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-03-07)
      Řešeným objektem bakalářské práce je novostavba bytového domu s názvem Dům Na Ostrém úhlu. Tento rohový dům se nachází na místě dnešního brownfieldu, který se ovšem po vybudování metra D stane živou čtvrtí Nové Dvory. Dům ...
    • KOMUNITNÍ BYDLENÍ "START - CÍL" 

      Autor: Marek Kociolek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Císař Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Tématem této práce je propojení mladé a stárnoucí generace na okraji lázeňské zóny města Františkovy Lázně. Cílem bylo vytvořit bydlení a prostory utužující komunitní život a obohatit Františkovy Lázně o nový rekreační objekt.