Now showing items 1-4 of 4

    • KONVERZE BÝVALÉ TOVÁRNY PREMIER V CHEBU 

      Author: Linda Kozlová; Supervisor: Redčenkov Boris; Opponent: Zůna Václav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá tématem konverze bývalého průmyslového areálu Premier v Chebu. Cílem práce je najít nové využití pro chátrající průmyslové objekty a zpřístupnění celé lokality pro obyvatele města.
    • KULTURNÍ CENTRUM A MUZEUM KAROSÁŘSTVÍ: KONVERZE STARÉHO PIVOVARU VE VYSKÉM MÝTĚ 

      Author: Kateřina Šauerová; Supervisor: Šestáková Irena; Opponent: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Tématem diplomové práce je celková revitalizace starého pivovaru ve Vysokém Mýtě a vhodné využití přilehlého prostoru doposud chátrajícího objektu. Vypracovaná studie propojuje oblast kulturně-společenskou a zároveň navazuje ...
    • MUZEUM URBANISMU 

      Author: Aneta Hlaváčková; Supervisor: Koucký Roman; Opponent: Malinský Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Diplomová práce se zabývá studií stavby Muzea urbanismu v Praze. Jedním z důvodů realizace této práce je chybějící muzeum tohoto tématu, které rozšiřuje informovanost veřejnosti o urbanismu a územním plánování. Budova stojí ...
    • SPOLEČENSKÉ CENTRUM NA MĚLNÍKU 

      Author: Jan Marek; Supervisor: Koucký Roman; Opponent: Cajthamlová Markéta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Jak vdechnout život nedostavěnému domu? V tomto projektu je řešena přestavba nedokončeného kulturního centra na Mělníku z 80. let 20. století. Jeho cílem je najít vhodný přístup, který nenaruší stávající budovu, ale zároveň ...