• KONCERTNÍ SÍŇ PRO KARLOVY VARY 

      Autor: Radovan Záborský; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Dzurilla Dalibor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Karlovarskému symfonickému orchestru chýba koncerná sála. Téma o výstavbe nového sálu je otvorené už niekoľko rokov. Cieľom je preveriť možnosť výstavby novej sály na sútoku riek Ohře a Teplá.
    • Nová budova ZUŠ, Horní Počernice 

      Autor: Sonja Lukešová; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Zadáním práce bylo navrhnout novou budovu Základní umělecké školy v Horních Počernicích, která má doplnit stávající školu, která je vedle pozemku, a má již nedostatečnou kapacitou. Návrh vznikl na základě zadaného stavebního ...
    • Základní umělecká škola, Horní Počernice 

      Autor: Richard Mészáros; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Predmetom práce je návrh novej budovy Základnej umeleckej školy v Horních Počernicích, ktorá by do budúcna mohla nahradiť kapacitne a funkčne nedostačujúci súčasný objekt. Škola sa nachádza na pozemku ktorý je v súčasnosti ...
    • Žižkov - ulice 

      Autor: Michal Svoboda; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Říha Tadeáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)
      V místě bývalé vinice a zemedělské usedlosti Miranka, jednoho z uplně původních žižkovských domů z 16. století. Usedlost s vinicí mezi kopcem a šibeničním vrchem, kde odjakživa žila pracující třída. Miranka byla pár desítek ...