• CHOCEŇ - POTENCIÁLY ROZVOJE MĚSTA 

      Autor: Hana Vymětalíková; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Schwarz Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Práce se zabírá potenciály rozvoje města Choceň. Cílem práce je návrh celkové koncepce územního rozvoje města podle zásad udržitelného rozvoje. Práce se skládá z celkové analýzy města, jejíž výstupem je definování hlavních ...
    • NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 

      Autor: Monika Ohrazdová; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Burian Aleš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Urbanistický návrh Nového Města na Moravě se zabývá vytvořením vazby mezi městskou strukturou a sportovním zázemím města. Soustředí se na znovuoživení a umocnění centra města za pomoci doplnění městské struktury a transformace ...
    • SDÍLENÉ BYDLENÍ V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Jan Dousek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem mé práce bylo vytvořit nový trend sdíleného bydlení pro Karlovy Vary a zajistit tak aktivitu v parteru i vnitrobloku. Zkrátit cesty pro pěší, vytvořit příjemné místo pro nově vzniknutou náplavku na soutoku řek Teplá a Ohře.
    • ZAČLENĚNÍ MIMOÚROVŇOVÉ KŘIŽOVATKY DO STRUKTURY MĚSTA 

      Autor: Tomáš Kodet; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Deyl Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Diplomní projekt se zabývá urbanisticky komplikovaným územím v oblasti mimoúrovňové křižovatky Pelc -Tyrolka, kde se na sebe napojují Městský okruh a Severojižní magistrála. Spolu s komplexem vysokoškolských budov a skalními ...