Now showing items 1-5 of 5

    • KONVERZE BÝVALÉ PŘÁDELNY GOTTLIEBA SCHNABELA V NOVÉ PACE 

      Author: Lukáš Erban; Supervisor: Redčenkov Boris; Opponent: Vondrák Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Konverze bývalé přádelny Gottlieba Schnabela v Nové Pace
    • KONVERZE BÝVALÉ TOVÁRNY PREMIER V CHEBU 

      Author: Linda Kozlová; Supervisor: Redčenkov Boris; Opponent: Zůna Václav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá tématem konverze bývalého průmyslového areálu Premier v Chebu. Cílem práce je najít nové využití pro chátrající průmyslové objekty a zpřístupnění celé lokality pro obyvatele města.
    • KONVERZE PRŮMYSLOVÉHO AREÁLU ALTENBERG - JIHLAVA 

      Author: Matěj Ševela; Supervisor: Redčenkov Boris; Opponent: Pustějovský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Věnuji se konverzi historicky velmi významného průmyslového areálu. Navrhuji úpravy a doplnění brownfiledu ve Starých Horách v Jihlavě. Konverze je výsledkem hledání ideálního vztahu mezi stávajícím a novým. Lidské měřítko, ...
    • KONVERZE VOZOVNY KOŠÍŘE 

      Author: Karolína Šimonová; Supervisor: Císler Ondřej; Opponent: Mareš Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Diplomová práce částečně navazuje na před-diplomní seminář vypracovaný v ateliéru Císler Pazdera, kde bylo vymezeno řešené území Košíř a určeny možnostmi využití potenciálu lokality. Práce byla dále samostatně rozvíjena s ...
    • PŘEMĚNA KOTELNY V KNIHOVNU 

      Author: Jáchym Kopecký; Supervisor: Šestáková Irena; Opponent: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Tématem práce jsou architektonické a urbanistické principy, ze kterých je možné vycházet při přestavbách budov technické infrastruktury na panelových sídlištích. Tyto principy jsou aplikovány na konkrétní budovy v olomoucké ...