• Bytový dům Novum, Nové Dvory - Praha 4 

      Autor: Lucia Vargová; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Fescu Ladislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)
      Bakaláŕská práce řeší bytový dům Novum, který kombinuje dostupně městské bydlení s konceptem konmutivního bydlení na Nových Dvorech v Praze, na trase nové linky metra D v nově navrhované čtvrti.
    • Gaudeamus - Studentské bydlení s bistrem a hernou deskových her na Břevnově 

      Autor: Bianca Kovářová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Jílek Vratislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-06)
      Dům pro bydlení studentů se skládá ze dvou propojených domů se sedlovými střechami. Nižší nabízí malé bistro v přízemí, z kterého se dá dostat o patro výš do herny deskovek. Z ní se dá dostat do komunitní zahrady. Nad ...
    • Gaudeamus - Studentské bydlení s bistrem a hernou deskových her na Břevnově 

      Autor: Bianca Kovářová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Jílek Vratislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-03-07)
      Dům pro bydlení studentů se skládá ze dvou propojených domů se sedlovými střechami. Nižší nabízí malé bistro v přízemí, z kterého se dá dostat o patro výš do herny deskovek. Z ní se dá dostat do komunitní zahrady. Nad ...
    • HÁLKŮV VRCH, KARLOVY VARY, SENIORSKÉ A SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V LÁZEŇSKÉM CENTRU 

      Autor: Natalia Chistiakova; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Lupač Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Návrh se zaměřuje na volnou parcelu nacházející se v centru lázeňské oblasti Karlovych Varů, ve svahu nad Vřídelní kolonádou a Divadelním náměstím, kde dnes zůstávají jen fragmenty historické struktury. Toto místo má ...
    • KOMUNITNÍ BYDLENÍ "START - CÍL" 

      Autor: Marek Kociolek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Císař Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Tématem této práce je propojení mladé a stárnoucí generace na okraji lázeňské zóny města Františkovy Lázně. Cílem bylo vytvořit bydlení a prostory utužující komunitní život a obohatit Františkovy Lázně o nový rekreační objekt.
    • OPAVA - POLYFUNKČNÍ DŮM 

      Autor: Veronika Hanzlíková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Stanjura Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Tématem diplomové práce je rozvoj území v bývalé průmyslové oblasti podél řeky Opavy. Návrh je zaměřen na urbánního kontextu v návaznosti na centrum města a vytvoření polyfunkčního domu, jehož hlavní náplní je bydlení a coworking.
    • SENIOR PARK ŠATOVKA, PRAHA 6 

      Autor: Anna Zachariášová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Záměrem je vybudovat místo pro klidný život seniorů a každodenní setkávání všech obyvatel řešené lokality. Cílem je vytvoření senior parku složeného z malých obytných buněk, doplněných dalšími objekty komunitního charakteru. ...
    • Senior park Šatovka, Praha 6 

      Autor: Tomáš Strnad; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Jílek Vratislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-03-07)
      Cílem práce bylo navrhnout bydlení pro seniory v Šáreckém údolí v Praze 6. Urbanistická a architektonická koncepce areálu byla zpracována v letním semestru AR 2017/18. V areálu se nachází bývalá usedlost Šatovka, která je ...