• BYDLENÍ PRO SENIORY A KOMUNITNÍ CENTRUM V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM 

      Autor: Anna Pavelková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Baroš Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Práce se zabývá řešením nedostatku vhodného bydlení pro osoby seniorského věku v Rožnově pod Radhoštěm. Navrhuje doplnění zástavby v centru města s přidruženými komunitními funkcemi, veřejným prostorem a aktivním parterem.
    • Knihovna Milano 

      Autor: Michal Blažek; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Rašek Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Biblioteca Milano. Do ulice důstojná a nenápadná, při bližším pohledu solidní a s respektem doplňující zanedbávaný park. Park v centru města obklopený zaparkovanými automobily, neudržovaný, nevyužívaný, nepřívětivý s ...
    • KONVERZE VOZOVNY KOŠÍŘE 

      Autor: Karolína Šimonová; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Mareš Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Diplomová práce částečně navazuje na před-diplomní seminář vypracovaný v ateliéru Císler Pazdera, kde bylo vymezeno řešené území Košíř a určeny možnostmi využití potenciálu lokality. Práce byla dále samostatně rozvíjena s ...
    • UNIVERZITNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA, SUCHDOL 

      Autor: Nikola Koleňáková; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Diplomní projekt se zabývá návrhem univerzitní mateřské školy pro Českou zemědělskou univerzitu (ČZU) v Praze – Suchdol. MŠ je primárně určena pro děti zaměstnanců a studentů ČZU. Pozemek se nachází v jižním cípu areálu ...