• Bytový dům Soutěska 

      Autor: Ester Maria Dvořáková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Krčmář Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Projekt je jednou ze čtyř parcel tvořících nový rezidenční blok vymezený ulicemi Párkany a Hronova. Danou parcelou tvořící blok však prochází pěší cesta vedoucí Náchodem. V této době je však potlačena sídlištní strukturou. ...
    • NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 

      Autor: Monika Ohrazdová; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Burian Aleš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Urbanistický návrh Nového Města na Moravě se zabývá vytvořením vazby mezi městskou strukturou a sportovním zázemím města. Soustředí se na znovuoživení a umocnění centra města za pomoci doplnění městské struktury a transformace ...
    • OLOMOUC - NOVÉ MĚSTSKÉ SUBCENTRUM 

      Autor: Klára Mačková; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Práce se zabývá vytvořením nového městského subcentra ve stávající městské struktuře, které posílí lokální i celoměstské vazby a bude vhodně reagovat na kontext okolní zástavby.
    • SDÍLENÉ BYDLENÍ V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Jan Dousek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem mé práce bylo vytvořit nový trend sdíleného bydlení pro Karlovy Vary a zajistit tak aktivitu v parteru i vnitrobloku. Zkrátit cesty pro pěší, vytvořit příjemné místo pro nově vzniknutou náplavku na soutoku řek Teplá a Ohře.
    • URBANISTICKÁ KONCEPCE CENTRA ČIMIC 

      Autor: Tomáš Musil; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Riegrová Zdeňka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Tématem diplomové práce je Urbanistická koncepce centra Čimic Koncepce pracuje se třemi základními měřítky: v měřítku severu Prahy řěší propojení s okolními sídly a rekreačními oblasti. V měřítku Čimic koncepce řeší optimální ...
    • ZAČLENĚNÍ MIMOÚROVŇOVÉ KŘIŽOVATKY DO STRUKTURY MĚSTA 

      Autor: Tomáš Kodet; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Deyl Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Diplomní projekt se zabývá urbanisticky komplikovaným územím v oblasti mimoúrovňové křižovatky Pelc -Tyrolka, kde se na sebe napojují Městský okruh a Severojižní magistrála. Spolu s komplexem vysokoškolských budov a skalními ...