• HEŘMANŮV MĚSTEC - KONCEPCE ÚZEMNÍHO ROZVOJE 

      Autor: Jáchym Vacek; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Tématem diplomové práce je návrh koncepce územního rozvoje města Heřmanův Městec. Koncepce rozvoje města bude vycházet z principů udržitelného rozvoje, s cílem vytvořit jasně čitelnou městskou strukturu, která bude využívat ...
    • Obytný soubor, Pardubice 

      Autor: Vítek Michal; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Řešený projekt jsou tři řadové rodinné domy v nově navrhovaném centru města Pardubic.
    • OLOMOUC - LOKALITA BĚLIDLA 

      Autor: Jeřábek Adam; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-01-31)
      Diplomová práce se zabývá návrhem přeměny areálu tramvajové vozovny a jejího okolí v centru města Olomouce na lokalitu s městským charakterem. Projekt pracuje s historickými stopami v území, reaguje na kontext okolní ...
    • OLOMOUC - NOVÉ MĚSTSKÉ SUBCENTRUM 

      Autor: Klára Mačková; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Práce se zabývá vytvořením nového městského subcentra ve stávající městské struktuře, které posílí lokální i celoměstské vazby a bude vhodně reagovat na kontext okolní zástavby.
    • OLOMOUC - URBANISTICKÝ ROZVOJ, SLAVONÍN, POVEL 

      Autor: Pavel Haniš; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Tématem diplomové práce je urbanistická koncepce území, které se nachází v městských částech Slavonín a Povel v Olomouci. Návrh je zpracován s ohledem na udržitelný rozvoj území, města krátkých vzdáleností s jasně definovanou ...
    • OPOČNO - URBANISTICKÝ ROZVOJ 

      Autor: Šimon Hájek; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Tématem diplomové práce je urbanistický rozvoj města Opočna dle principů udržitelného rozvoje. Zaměřuje se na komplexní návrh nových městských lokalit s čitelnou strukturou a organizovanými veřejnými prostranstvími a funkční ...
    • Polyfunkční dům, Pardubice - Mlýnský ostrov 

      Autor: Součková Martina; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Řešeným projektem je polyfunkční dům v Pardubicích.
    • REVITALIZACE MĚSTSKÉ ČTVRTI TUHNICE V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Vlada Kiriazeva; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Tématem diplomové práce je návrh koncepce územního rozvoje městské čtvrti Tuhnice v Karlových Varech dle principů udržitelného rozvoje. Cílem práce je navrhnout proměnu současné sídlištní zástavby Tuhnic a ploch navazujícího ...
    • STUDENTSKÉ BYDLENÍ V PRAZE 

      Autor: Kostelecký Lukáš; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-01-12)
      Hlavním cílem této diplomové práce je návrh menšího komplexu studentského bydlení v lokalitě Červeného vrchu v Praze. V rámci návrhu jsou u komplexu řešeny i přidružené funkce pro studenty, sousedící rampový polotevřený ...