• BLEISURE/URBAN HUB NAD NOVÝM ŽELEZNIČNÍM TUNELEM 

      Autor: Daria Vlasova; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Urban Hub vedle Hlavního nadraží v Praze představuje inovativní přístup k polyfunkčnímu využití prostoru v centru města. Tento projekt klade důraz na harmonické spojení pracovního, obytného a rekreačního prostředí, podporujíc ...
    • MRAKODRAP 610 LEXINGTON AVENUE 

      Autor: Pospíšil Dalibor; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-02-01)
      Předmětem diplomové práce je návrh mrakodrapu v New Yorku s přihlédnutím k místním podmínkám, regulacím daným městem a stavebního programu víceúčelové budovy hotelu a rezidenčního bydlení.
    • MRAKODRAP V MOSKVĚ 

      Autor: Egor Danilenko; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Cílem diplomové práce je navrhnout mrakodrap do Moskvy s nápojením na stávající a plánovanou infrastrukturu MHD.
    • MULTIFUNCTIONAL BUILDING ALONG 5. KVĚTNA AND MICHELSKÁ, PANKRÁC, PRAGUE 

      Autor: Shohei Nozawa; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      The site in Prague4 called BB centrum is developing rapidly from last 2.30 years. The area is different compare to any other Prague area.The area is include variety of function from school to office, retaliation and so on. ...
    • SOUBOR MRAKODRAPŮ V KYJEVĚ 

      Autor: Anastasiya Smolyaninova; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Cílem diplomové práce je návrh polyfunkčního komplexu výškových staveb v Kyjevě v ulici Mykilskoslobidska. Nově vzniklý komplex by měl řešit problémy s malým množstvím pracovních míst na levém břehu Kyjeva, které způsobuje ...
    • VLAJKOVÝ OBCHOD APPLE PRAHA 

      Autor: Richard Návojský; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Témou diplomovej práce je návrh vlajkového obchodu Apple v blízkosti hotela Intercontinental v Prahe. Diplomová práca rieši vzťah medzi predajňou Apple a priestorom v blízkosti hotela.