• Performing Arts Center 

      Autor: Tatiana Ondrejková; Vedoucí práce: Soukenka Vladimír; Oponent práce: Lehman Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Centrum sa nachádza neďaleko Holešovickej tržnice, na brehu Vltavy. Návrh je inšpirovaný oblými tvarmi neďalekého sila na štrkopiesok. Časti kružnice sa prepisujú do pôdorysu v podobe polkruhového vstupu, alebo štvrť ...
    • Performing Arts Center 

      Autor: Štěpánka Vařejková; Vedoucí práce: Soukenka Vladimír; Oponent práce: Lehman Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Objekt Performing Art Centra se nachází v Praze 7 Holešovicích. Objekt disponuje divadlem s kapacitou 120 osob, galerií a kavárnou pro návštěvníky i veřejnost. Stavba se nachází v industriální oblasti a svým vzhledem ...
    • Trigono - taneční centrum Holešovice 

      Autor: Tereza Pojerová; Vedoucí práce: Soukenka Vladimír; Oponent práce: Lehman Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-06)
      Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby tanečního centra na břehu řeky Vltavy v Praze 7 v Holešovicích. Taneční centrum obsahuje, kromě divadelního provozu, také provoz baru.
    • Pavilon na EXPO 2025 Osaka 

      Autor: Elvira Smirnova; Vedoucí práce: Tichý Patrik; Oponent práce: Lehmann Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-03-07)
      Sklářství v České republice má hlubokou a dávnou tradici. To posloužilo jako téma pro pavilon České republiky na výstavě EXPO v Japonsku v roce 2025. Dvoupodlažní budova slouží k pořádání výstav a přednášek, v přízemí je ...
    • Osaka 2025, Český pavilon 

      Autor: Asiia Karimova; Vedoucí práce: Tichý Patrik; Oponent práce: Lehmann Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)
      Český kubistický pavilon, představený pro EXPO Osaka 2025, byl zamýšlen jako pozoruhodný důkaz o trvalém vlivu kubismu na současný design. Tento architektonický nápad má dokonale sladěné principy kubistického umění s moderní ...