• LIBĚCHOV 

      Autor: Jakub Kochman; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Žid jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Koncepční architektonická vize pro město Liběchov. Hledání a propojování významných míst a lokalit, vymezení veřejného prostranství a udání jeho charakteru a funkce. Vytyčení potřebných městských funkcí a hledání cesty, ...
    • Městský úřad a seniorské bydlení, Říčany 

      Autor: Tomáš Beneš; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Nosek Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Práca sa zaoberá novou budovou mestského úradu v Říčanech v revitalizovanom území Přednádraží.
    • NOVÁ BUDOVA RADNICE PRAHY 11, JIŽNÍ MĚSTO-HÁJE 

      Autor: Ondřej Novák; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Horák Leoš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem diplomové práce je návrh nové budovy radnice pro úřad městské části Praha 11. Nachází se na Jižním městě I - Hájích. Umístění projektu vychází z územního plánu a územní studie. Stavba navazuje na budoucí nové centrum ...
    • NOVÁ RADNICE - MNÍŠEK POD BRDY 

      Autor: Tomáš Olša; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Joba Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Návrh se zabývá řešením nové moderní radnice v centru města Mníšek pod Brdy, kde kapacita současné radnice již nedostačuje. Novostavba nabízí nové jasné a otevřené prostory pro veřejnost. Zároveň se jedná o rekonstrukci ...
    • RADNICE PRAHA 11 

      Autor: Jan Čech; Vedoucí práce: Hradečný Tomáš; Oponent práce: Kocáb Vilém
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Ve své práci se snažím ukázat možnost využítí potenciálu okolí metra Opatov pro vytvoření reprezentativních prostor s radnicí Prahy 11. Pro radnici je poloha strategická jak dopravně, tak i významově na ose centralparku v ...
    • Radnice Troja 

      Autor: Markéta Švíková; Vedoucí práce: Cikán Miroslav; Oponent práce: Hejda Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Projekt se zabývá návrhem multifunkční radnice pro městskou část Prahy - Troju, která je situována na nároží ulic Trojská a Na Kazance. Radnice kromě administrativních a správních prostor nabízí prostory komerční pronajímatelné, ...
    • REVITALIZACE RADNICE VE VESELÍ NAD LUŽNICÍ 

      Autor: Linda Vohnická; Vedoucí práce: Girsa Václav; Oponent práce: Kuča Karel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Návrh revitalizace radnice je představou, jak stavbu opět přivést k životu a vrátit sem obyvatele města. Snažila jsem se vytvořit místo pro mladé rodiny a studenty, ale také prostor pro setkávání všech generací, mladších ...
    • V KŘÍŽI DOBŘICHOVIC 

      Autor: Michaela Křižáková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Burian Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Předmětem této práce je ucelení a posílení centra města Dobřichovice. Vytvoření hlavního náměstí s novou radnicí a jeho propojení s městskou rezervou- parcelou na níž vytvářím budovu multifunkčního sálu.