• Kempingový nábytek 

      Autor: Vít Bednář; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Novotný Bohumil
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh kempingového nábytku k automobilo- vé vestavbě Nest by Egoé a její úprava, která umožní následnou implementaci nábytku pří- mo do vestavby. Součástí setu je stolek a dvě židličky určené primárně pro konzumaci jídla.
    • Kempingový nábytek 

      Autor: Matěj Nedvěd; Vedoucí práce: Šulc René; Oponent práce: Golík Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce se zabývá kempingovým nábytkem pro cestování autem. Při navrhování byl brán ohled na dostupnost a jednoduchost výroby. Výsledkem je stolek, který je podle návodu možné vyrobit svépomocí se základním dílenským ...
    • Kempingový vařič 

      Autor: Martina Dvořáková; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Horáček Radim
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Bakalářská práce se zabývá návrhem přenosného plynového vařiče. Důraz je kladen na snadnou manipulaci s produktem a zároveň na pevnost a stabilitu. Návrh následuje aktuální trendy a požadavky v oblasti turistiky a outdoorových ...
    • OUTDOOR VYBAVENÍ 

      Autor: Jan Krise; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Nerad Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Práce se zaměřuje na návrh kompaktních přenosných kempovacích kamen určených do k tomu uzpůsobených stanů a drobných příbytků. Cílem práce je nalezení vhodných kombinací funkčních prvků tak, aby bylo dosaženo uživatelského ...
    • Outdoorový doplněk 

      Autor: Lucie Dokulilová; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Novotný Bohumil
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Tato bakalářská práce zpracovává návrh kempovacího grilu pro firmu Egoé nest. Jedná se o doplněk k vestavbě do osobního automobilu, který přetvoří běžné auto na karavan. Gril se snaží podřídit filosofii a designu firmy, ...