• ČESKÝ DŮM NA TAIWANU 

      Autor: Dominik Otto; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Rusina Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Diplomní práce se věnuje návrhu konzulátu a Českého kulturního centra v Taipei. Hlavním tématem je otázka národní reprezentace a identita v zahraničí.
    • DOPLNĚNÍ NÁBŘEŽNÍ LINIE V PETRSKÉ ČTVRTI V PRAZE V NÁVAZNOSTI NA PŘEDPOLÍ ŠTEFÁNIKOVA MOSTU 

      Autor: Jakub Srnka; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Rusina Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Práce se zaobírá doplněním nábřežní linie Vltavy v lokalitě ulic Revoluční a Lannova. Vzhledem k ustálené pražské typologii předpolí mostů je ústředním tématem práce návrh městské instituce.
    • Fakulta architektury, Drážďany 

      Autor: Brich Adam; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Rusina Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Předmětem práce je návrh Fakulty architektury pro Drážďanskou technickou universitu. Pozemek se nachází v centru vysokoškolského kampusu. kromě ateliérů se v budově nachází kanceláře jednotlivých kabinetů, učebny, dílna, ...
    • KOŠICE - MĚSTO A VODA 

      Autor: Susan Al-Husseinová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Rusina Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Tému mojej diplomovej práce som hľadala niekoľko mesiacov. Vedela som, že sa chcem venovať mestu ku, ktorému mám osobný vzťah. Dotkol sa ma pohnutý osud košického potoka, Mlynského náhonu, ktorý ťažko utrpel necitlivým ...
    • TRŽNICE 

      Autor: Filip Výška; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Rusina Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Tržnice se nachází na Senovážném náměstí v Praze. Návrh je umístěn doprostřed prostoru, který je v současnosti využitý jako parkoviště. Návrh má za cíl pročistit vnitřní prostor od aut, umožnit volný všesměrný pohyb skrz ...