• Bytový dům Soutěska 

      Autor: Ester Maria Dvořáková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Krčmář Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Projekt je jednou ze čtyř parcel tvořících nový rezidenční blok vymezený ulicemi Párkany a Hronova. Danou parcelou tvořící blok však prochází pěší cesta vedoucí Náchodem. V této době je však potlačena sídlištní strukturou. ...
    • Kulturní centrum Balthasara Neumanna 

      Autor: Veronika Janotová; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Krčmář Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-03-03)
      Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby kulturního centra v historickém jádru města Cheb. Kulturní centrum bude obsahovat několik provozů – galerii, knihovnu, sál nebo kavárnu.
    • Kulturní centrum Balthasara Neumanna 

      Autor: Kristýna Kubů; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Krčmář Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Tématem bakalářské práce je návrh novostavby kulturního centra v historickém jádru města Cheb. Kulturní centrum je navrženo na počest Balthasara Neumanna, a také je po něm pojmenováno. Budova bude obsahovat– galerii, ...