• DESIGN HELP 

      Autor: Čapková Nela; Vedoucí práce: Karel Marian; Oponent práce: Fassati Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Minimalistický grafický organizér, který vzniká na základě individuálních potřeb každého člověka. Cílem je se vyhnout stresu v pracovním prostředí, který vzniká naší špatnou organizací prostoru, času a nevhodným umístěním ...
    • Hrací místo 

      Autor: Darina Molatová; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Fassati Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      MERKU.I je skupina komponentů určených k vytváření inovativního hřiště se zaměřením na rozvíjení dětské kreativity. Oproti standartním dětským hřištím, MERKU.I neurčuje jednoznačně účel atrakcí, a dává tak dítěti prostor, ...
    • VLAKOVÉ SEZENÍ 

      Autor: Valigura Ivan; Vedoucí práce: Fišer Jan; Oponent práce: Fassati Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-05)
      Vlakové dvojsedadlo ergonomicky protvarované, uživateli zajišťuje komfortní požitek z cesty, sedadlo je v zádové části zúžené pro úsporu místa.