Now showing items 1-4 of 4

    • BYTOVÝ DŮM PROSTĚJOV 

      Author: Kudlová Barbora; Supervisor: Stempel Ján; Opponent: Dvořák Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Předmětem diplomové práce je návrh bytového domu společně s doplněním a upravením struktury v lokalitě přilehlé k centru města Prostějova. Místo bylo vybráno na základě analýz z předdiplomního semináře, ve kterém byly ...
    • Centrum Maggie 

      Author: Oleksii Petrenko; Supervisor: Zavřel Zdeněk; Opponent: Dvořák Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Navrhují centrum Maggie, jako místo, kde pacient s rakovinou může ziskat nejen informace, ale také podporu a pocit toho, že nezustal se svym problemem sam.
    • Fakulta architektury, Drážďany 

      Author: Nováková Hana; Supervisor: Stempel Ján; Opponent: Dvořák Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-15)
      Řešeným objektem je osmipodlažní fakulta architektury v Drážďanech. Hlavním urbanistickým záměrem bylo propojení dvou částí kampusu lávkou pro pěší a volně průchozím parterem fakulty. Budova je situována ve východní části ...
    • SPORTOVNÍ CENTRUM S BAZÉNEM NA ROHANSKÉM OSTROVĚ 

      Author: Procházková Nikola; Supervisor: Stempel Ján; Opponent: Dvořák Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-01-31)
      Diplomová práce se zabývá zpracováním tématu sportovně-relaxačního centra s bazénem v širším centru Prahy. Cílem projektu je vytvořit různorodou nabídku sportovních aktivit pro nejširší veřejnost a podpořit rekreační ...