• Akustické zaměřování v poloprostoru 

      Autor: Voldán Michal; Vedoucí práce: Husník Libor; Oponent práce: Náhlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2012-07-24)
    • Model číslicového počítače v Cadence 

      Autor: Jana Ščuková; Vedoucí práce: Janíček Vladimír; Oponent práce: Náhlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-12)
      Cílem diplomové práce je návrh procesoru za pomocí CMOS logiky a ověření jeho funkce v komplexních simulacích v prostředí Cadence Virtuoso. Práce je koncipována jako doplňkový materiál při výuce elektronických předmětů pro ...
    • Návrh automatického generování 3D modelů kritických částí integrovaných obvodů 

      Autor: Martin Šťastný; Vedoucí práce: Jakovenko Jiří; Oponent práce: Náhlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-17)
      Tato práce je zaměřena na zpracování 2D dat ze standardního formátu pro návrh integrovaných obvodů (GDSII) a jejich možnou simulaci v TCAD (technological computer-aided design; překlad "techonolgický, počítačem podporovaný ...
    • Optimalizace reálných periodicky spínaných obvodů 

      Autor: Náhlík Jiří; Vedoucí práce: Hospodka Jiří; Oponent práce: Tichá Dáša
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-10-02)
      Tato práce se zabývá optimalizačními metodami pro reálné periodicky spínané obvody. Analýza a tím i optimalizace takových obvodů počítačem je velmi časově náročná, optimalizační čas závisí na efektivitě použitého optimalizačního ...
    • Regulovatelný vysokonapěťový spínaný zdroj 

      Autor: Náhlík Jiří; Vedoucí práce: Hospodka Jiří; Oponent práce: Židek Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2011-10-14)
    • Tutoriál digitálního návrhu v Cadence pro studenty informatiky 

      Autor: Ščuková Jana; Vedoucí práce: Janíček Vladimír; Oponent práce: Náhlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-25)
      Bakalářská práce je zaměřena na diskrétní návrh digitálních obvodů a jejich simulaci v programu Cadence Virtuoso. V příloze jsou vytvořeny doprovodné materiály, které je možno využít ve vysokoškolské výuce.
    • Zařízení pro měření biologických signálů 

      Autor: Vít Poříz; Vedoucí práce: Hospodka Jiří; Oponent práce: Náhlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-03)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací zařízení pro měření biologického signálu a návrhem návazného modulu, který umožnuje digitalizovat tento signál. Cílem práce je vyvinout laboratorní přípravek, který by ...