• Rizika výstavbového projektu 

      Autor: Jakub Šimonek; Vedoucí práce: Tatýrek Václav; Oponent práce: Šmejkal Antonín
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-06)
      Obsahem této diplomové práce je vytvoření analýzy rizik projektu bytového domu Jeremiášova v Praze. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a metody řízení rizik a definice výstavbového projektu. V praktické části ...
    • Řízení rizik v developerském projektu 

      Autor: Oldřich Pokorný; Vedoucí práce: Hromada Eduard; Oponent práce: Schneiderová Heralová Renáta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-23)
      Tato závěrečná bakalářská práce pojednává o řízení rizik developerského projektu. První část práce se zabývá teorií řízení rizik. Je zde vysvětlena problematika řízení rizik, definování základních pojmů a obecný popis ...
    • Strategický rozvoj malé stavení společnosti 

      Autor: Martin Dušák; Vedoucí práce: Čásenský Martin; Oponent práce: Nousek Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-06)
      Tato diplomová práce se zabývá analýzou skutečné společnosti Stylstav Liberec s.r.o. a návrhem strategického plánu dalšího vývoje společnosti. To se děje na základě informací obsažených v teoretické části práce, kde se ...
    • Studie proveditelnosti developerského projektu 

      Autor: David Štefanovič; Vedoucí práce: Vondruška Michal; Oponent práce: Chovan Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-07)
      Diplomová práce se zabývá zpracováním studie proveditelnosti se zaměřením na variantní návrhy výstavby z ekonomického hlediska, řízení rizik a energetické udržitelnosti staveb.