Now showing items 1-3 of 3

    • Dopravní a bezpečnostní přístupy a opatření pro kritickou infrastrukturu 

      Author: Lukáš Čacký; Supervisor: Tichý Tomáš; Opponent: Lokaj Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-13)
      Předmětem předložené diplomové práce „Dopravní a bezpečnostní přístupy a opatření pro kritickou infrastrukturu“ je analýza kritické infrastruktury a technických zařízení na dopravní síti pozemních komunikací. Dále přehled ...
    • Optimalizace rozmístění zásob na skladových lokacích 

      Author: Šikolová Barbora; Supervisor: Bělinová Zuzana; Opponent: Lokaj Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-30)
      Předmětem diplomové práce "Optimalizace rozmístění zásob na skladových lokacích" je analýza současného systému naskladňování a vychystávání zboží ve skladu nejmenovaného evropského internetového obchodu. Cílem je zjistit ...
    • Využití technologie LTE-V v aplikacích V2X 

      Author: Jiří Brož; Supervisor: Lokaj Zdeněk; Opponent: Volný Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Předmětem zkoumáni byla analýza technologie LTE-V a její využítí ve V2X komunikaci, v rámci práce byl taktéž zhodnocený současný stav C-ITS, další technologie, měření parametrů a vyhodnocení.