• Posouzení demoliční fáze projektu ČZU FTZ 

      Autor: Štěpán Kandl; Vedoucí práce: Procházka Michal; Oponent práce: Růžička Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Diplomová práce je zaměřena na návrh a posouzení tří variant demoliční fáze projektu ČZU FTZ z pohledu technologického, ekonomického a ekologického. Výsledkem práce je zhodnocení nejvhodnější varianty z výše zmíněných.
    • UNIVERZITNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA ČESKÉ ZEMĚDĚLSKÉ UNIVERZITY (ČZU), PRAHA - SUCHDOL 

      Autor: Petra Remsová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Cílem diplomové práce je návrh univerzitní mateřské školy pro Českou zemědělskou univerzitu. Pozemek se nachází v jižní části kampusu v městské části Praha – Suchdol. Školka by měla sloužit pro zaměstnance a studenty ČZU. ...
    • UNIVERZITNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA ČZU, PRAHA - SUCHDOL 

      Autor: Lucie Paletová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Předmětem diplomové práce je návrh mateřské školy v areálu České zemědělské univerzity v Praze na Suchdole sloužící primárně zaměstnancům a studentům univerzity. Mateřská škola se nachází v okrajové části areálu na klidném ...