• Analýza a komparace schopnosti poskytovat první pomoc u příslušníků Policie České republiky 

      Autor: Jana Márová; Vedoucí práce: Tejmar Matěj; Oponent práce: Janů Markéta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Diplomová práce je zaměřena na schopnost příslušníků Policie České republiky z vybraných krajských ředitelství poskytnout první pomoc. Cílem práce je analýza a komparace schopnosti příslušníků Policie České republiky ...
    • BŽANY - HRADIŠTĚ 

      Autor: Mikuláš Valdman; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Šebek Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Diplomová práce se zabývá možnostmi rozvoje dvou srůstajících se vesnic, které tvoří těžiště obce Bžany na Teplicku. Práce si klade za cíl oživit potenciálně silná místa, najít vhodné rozvojové plochy s ohledem na ekologii ...
    • Komparace mapy radonového indexu ČR a nově určených oblastí s možným zvýšeným ozářením z radonu podle vyhlášky č. 422/2016 Sb. 

      Autor: Kristýna Stočesová; Vedoucí práce: Kubátová Hana; Oponent práce: Havránková Renata
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-03)
      Předmětem diplomové práce je zhodnocení souladu údajů uvedených v mapě
    • Kvalita informování ve vybraných IDS v ČR 

      Autor: Jan Paul; Vedoucí práce: Vančura Pavel Edvard; Oponent práce: Brotánková Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-16)
      ABSTRAKT: Předmětem bakalářské práce s názvem „Kvalita informování ve vybraných IDS v ČR“ je informování cestujících pomocí webových stránek integrovaných dopravních systémů. Pro následnou práci byl vybrán systém s názvem ...
    • Možnosti využití kontejnerového terminálu Obrnice 

      Autor: Jakub Oulický; Vedoucí práce: Javořík Tomáš; Oponent práce: Kučera Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-16)
      Předmětem diplomové práce "Možnosti využití kontejnerového terminálu Obrnice" je analýza stávajícího stavu železniční stanice Obrnice a přilehlého terminálu a návrh opatření pro provoz tohoto terminálu.
    • Navržení koncepce technologických procesů na železniční lince Litoměřice - Most 

      Autor: Eliška Glaserová; Vedoucí práce: Janoš Vít; Oponent práce: Genzer Šimon
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-05)
      Předmětem bakalářské práce "Navržení koncepce technologických procesů na železniční lince Litoměřice - Most" je vypracování vybraných technologických procesů na železniční lince U10, kde bude zcela obnoven každodenní ...
    • NOVÁ VESNICKÁ TYPOLOGIE 

      Autor: Mikuláš Valdman; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Šebek Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Práce se zabývá hledáním zjednodušených principů použitelných při návrzích rozvoje transformačních území na severočeském venkově. Toto hledání vede přes výběr tří obcí procházejících rozvojem, identifikování nedostatků ...
    • Rozvojová lokalita bydlení v rodinných domech, Litoměřice - Předměstí 

      Autor: Zlata Krylova; Vedoucí práce: Kugl Jiří; Oponent práce: Pospíšil František
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-19)
      Zadáním bakalářské práce je návrh obytné čtvrti rodinných domů. Místem projektu je rozvojové území města Litoměřice v Ústeckém kraji, konkrétně v Předměstí. Rozloha řešeného území činí přibližně 4 hektarů. Území leží v ...
    • Wellbeing pracovníků ZZS Ústeckého kraje podle modelu PERMA 

      Autor: Barbora Krejčová; Vedoucí práce: Brečka Tibor; Oponent práce: Lukešová Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-23)
      Bakalářská práce je zaměřena na wellbeing pracovníků Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. V teoretické části jsou vymezeny pojmy pozitivní psychologie, wellbeing a modelu PERMA. Naleznete zde informace o Zdravotnické ...
    • Zdravotní rizika vznikající v důsledku povodní 

      Autor: Dominika Koevová; Vedoucí práce: Ralbovská Denisa Charlotte; Oponent práce: Chocholouš Ilja
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-13)
      Tématem bakalářské práce jsou zdravotní rizika vznikající v důsledku povodní zkoumané ve vybraných městech Ústeckého kraje. K vypracování byla použita data z Krajské hygienické stanice a Magistrátu města Ústí nad Labem. ...