• Návrh úprav náměstí Karla Kindla v Kladně 

      Autor: Košut Petr; Vedoucí práce: Čarský Jiří; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-30)
      Náměstí Karla Kindla se nachází v severozápadní části města Kladna. V současnosti je náměstí řešené jako šestiramenná okružní křižovatka s nesymetrickým středovým ostrovem, na němž se nachází pomník obětem druhé světové ...
    • Návrh úprav průtahu silnice III/2411 v Uněticích 

      Autor: Vitouš David; Vedoucí práce: Kumpošt Petr; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-08-18)
      Předmětem bakalářské práce "Návrh úprav průtahu silnice III/2411 v Úněticích" je analýza stávajícího stavu dopravní situace na průtahu obcí Únětice a na základě této analýzy a vyhodnocení dopravního průzkumu navrhnout ...
    • Návrh úprav ulice Katovická ve Strakonicích 

      Autor: Radka Krumpová; Vedoucí práce: Čarský Jiří; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-12)
      Předmětem diplomové práce "Návrh úprav ulice Katovická ve Strakonicích" je analyzovat současný stav Katovické ulice. Dále pak navrhnout varianty úprav Katovické ulice po zprovoznění tzv. Severního dopravního půloblouku.
    • Obchvat obce Pňov-Předhradí - přeložka I/38 

      Autor: Müller Filip; Vedoucí práce: Kučera Tomáš; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-01-18)
      Předmětem diplomové práce je vypracování studie přeložky silnice I/38, jejíž průtah v současné době prochází obcemi Nová Ves I, Pňov-Předhradí a Oseček, a její napojení na plánovaný severní obchvat Kolína, jehož návrhem ...
    • Přeložka silnice I/2 Kutná Hora - I/38, studie trasy 

      Autor: Gabriela Běťáková; Vedoucí práce: Fazekas Karel; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      Předmětem této bakalářské práce je tvorba variantního řešení přeložky komunikace I/2, procházející Kutnou Horou, ve stupni studie trasy. Návrh je vyhotoven ve třech variantách s následným vyhodnocením. Výsledná varianta ...
    • Rekonstrukce Komenského náměstí v Semilech 

      Autor: Prchal Ondřej; Vedoucí práce: Čarský Jiří; Oponent práce: Ibl Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2011-10-14)