• Čerstvá Vinoř - nové náměstí pro Vinoř 

      Autor: Lenka Černohorská; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Zdebská Markéta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-11)
      Projekt nazvaný Čerstvá Vinoř je situovaný do centra městské části Praha - Vinoř. Jedná se o revitalizaci dvou prostorů oddělených hlavním silničním tahem v ulici Mladoboleslavská. První část je rozdělena na nový veřejný ...
    • POTENCIÁL ZATRUBNĚNÝCH TOKŮ V PRAZE - DEJVICKÝ POTOK 

      Autor: Háta Enochová; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Kunčarová Zdeňka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Analýza území bývalého Dejvického potoka. Průzkum současného stavu a určení potenciálu těchto prostor. Vypracování studie pro znovuzačlenění tohoto toku do území Dejvic a představení škály možných intervencí vedoucích jak ...
    • Praha - obnova městské krajiny 

      Autor: Háta Enochová; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Šmídová Štěpánka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Tematem bakalařske prace je obnova městske krajiny v okoli planovane drážní promenady na Praze 10. Konkretni řešene uzemi je plocha v Praze-Michli, sousedici s potokem Botič a s potencialni navaznosti na budouci drážní ...
    • SÍDLIŠTĚ JIŽNÍ MĚSTO 

      Autor: Eliška Šárová; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Kašparová Rozálie
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Diplomová práce se zabývá koncepcí veřejného prostoru na sídlišti Jižní Město v Praze. Návrh odkrývá unikátní potenciál, který sídliště z krajinářského hlediska nabízejí oproti hustěji zastavěným částem města. Skrze funkční, ...
    • Uzavřený veřejný prostor, Litoměřice 

      Autor: Pavla Zelenková; Vedoucí práce: Rehwaldt Till; Oponent práce: Finger Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Zadáním bakalářské práce je navrhnout a obnovit uzavřený veřejný prostor v Litoměřicích. Výsledek práce bude ve formě dokumentace pro stavební řízení a realizaci stavby.