Now showing items 1-4 of 4

    • Návrh pohonu lanového systému zdvihacího zařízení s protizávažím 

      Author: Hanousek David; Supervisor: Češpíro Zdeněk; Opponent: Kanaval Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-10-01)
    • Návrh pohonu sklepního výtahu 

      Author: Pěnička Radek; Supervisor: Bečka Jan; Opponent: Hanousek David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-06-27)
      Cílem této bakalářské práce je navrhnout pohon sklepního výtahu pro dopravu zboží ze suterénu do úrovně terénu. Výtah bude instalován uvnitř budovy (průjezdu). Pro získání přehledu je třeba provést rešerši v oblasti sklepních ...
    • Návrh rekonstrukce pohonu sklepního výtahu 

      Author: Pokorný Jan; Supervisor: Bečka Jan; Opponent: Hanousek David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-19)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem pohonu sklepního výtahu. Obsahuje stručnou rešerši na téma zdvihacích plošin a základní kinematické, dynamické a pevnostní výpočty pohonu a částí plošiny.
    • Návrh zadního pohonu vozu Formula Student FSE.04 

      Author: Hanousek David; Supervisor: Petr Karel; Opponent: Kanaval Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-19)
      Tato diplomová práce se zabývá návrhem zadního pohonu studentské formule FSE.04. Konstrukční řešení obsahuje výpočtovou část s numerickými i analytickými výpočty.