ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Bakalářské práce - 12118
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Bakalářské práce - 12118
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Nové postupy v pivovarnictví

Novel trends in Brewing

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Pavel Mareš
Vedoucí práce
Štancl Jaromír
Oponent práce
Solnař Stanislav
Studijní obor
bez oboru
Studijní program
Teoretický základ strojního inženýrství
Instituce přidělující hodnost
ústav procesní a zpracovatelské techniky



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Práce představuje postupy a technologii vaření piva. Následně představuje vybrané moderní postupy v pivovarnictví (studené chmelení, náhražky sladu, vaření bezlepkových piv). Dále se práce věnuje technické realizaci dynamických metod studeného chmelení. Výstupem práce je basic design chmelového extraktoru pro malý pivovar o zadaném obejmu výroby.
 
In this thesis traditional process of beer brewing is breafly introduced. Followed by resarch on novel trends in brewing (such as dry hopping, malt alternatives and gluten-free beer brewing). In the main part of thesis technical implementation of dynamic methods of dry hopping are presented. Basic design of hop extractor is expected to be a result of the thhesis.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/96266
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (1.222Mb)
PRILOHA (58.46Kb)
PRILOHA (34.63Kb)
POSUDEK (210.2Kb)
POSUDEK (819.2Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 12118 [142]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV