ČVUT DSpace
  • Search DSpace
  • Čeština
  • Login
  • Čeština
  • Čeština
View Item 
  •   ČVUT DSpace
  • Czech Technical University in Prague
  • Faculty of Mechanical Engineering
  • Department of Process Engineering
  • Master Theses - 12118
  • View Item
  • Czech Technical University in Prague
  • Faculty of Mechanical Engineering
  • Department of Process Engineering
  • Master Theses - 12118
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pasterizační stanice pro pasterizaci ovocných šťáv s přímým ohmickým ohřevem

Pasteurization unit for the direct ohmic heating pasteurization of fruit juices

Type of document
diplomová práce
master thesis
Author
Tomáš Vodenka
Supervisor
Štancl Jaromír
Opponent
Žitný Rudolf
Field of study
Procesní inženýrství
Study program
Energetika a procesní inženýrství
Institutions assigning rank
ústav procesní a zpracovatelské techniky



Rights
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Show full item record
Abstract
Tato práce se zabývá přímým ohmickým ohřevem a jeho využitím pro pasterizaci ovocných šťáv. V experimentální části zjišťuje vlastnosti jablečného moštu a jejich vliv na ohmický ohřev. Na závěr je vytvořen basic design pasterizační stanice s ohmickým ohřevem v laboratorním měřítku.
 
The aim of this thesis is to examine the use of ohmic heating for pasteurization of fruit juices. The second part of this paper focuses on the measurement of apple juice properties. Finally, a basic design of laboratory scale pasteurization station with ohmic heating is created.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/116934
View/Open
PLNY_TEXT (2.656Mb)
POSUDEK (217.1Kb)
POSUDEK (214.8Kb)
Collections
  • Diplomové práce - 12118 [160]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Useful links

CTU in PragueCentral library of CTUAbout CTU Digital LibraryResourcesStudy and library skillsResearch support

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV