ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta architektury
  • ústav průmyslového designu
  • Bakalářské práce - 15150
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta architektury
  • ústav průmyslového designu
  • Bakalářské práce - 15150
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pomůcka pro vinaře

Tool for Winemaker

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Sabina Valová
Vedoucí práce
Streit Filip
Oponent práce
Urbanová Lenka
Studijní program
Design
Instituce přidělující hodnost
ústav designu



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Téma mé bakalářská práce je zaměřeno na návrh degustačního koštýře, pomůcky pro vinaře k natahování a následnému servírování vína. Celý návrh spočívá v obměně tvaru a materiálu. Koštýř je složen ze dvou elipsoidních nádob. Menší z nich je určena na vodu a vetší z nich, obohacena nerezovým servírovacím systémem, je na víno. Koštýř je primárně navržen pro degustace v menším počtu lidí. Jeho skladnost, nízká hmotnost a manipulace zajišťuje rychlý způsob obsluhy.
 
This bachelor’s thesis focuses on the design of koštýř, aids for winemakers to stretch and then serve wine. The whole design consists in changing the shape and material. Koštýř consists of two ellipsoidal vessels. The smaller on is intended for water and the large one, enriched with a stainless steel servis systém, is for wine. Koštýř is primarily designed for tastings in smaller number of people. I tis compactness, low weight and handling ensure a fast way operation.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/95539
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (29.21Mb)
PRILOHA (3.759Mb)
PRILOHA (3.804Mb)
PRILOHA (3.748Mb)
PRILOHA (3.271Mb)
POSUDEK (730.3Kb)
POSUDEK (87.90Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 15150 [285]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV