Podnikatelský plán na založení restaurace
The Business Plan for Establishing of Restaurant
Typ dokumentu
diplomová prácemaster thesis
Autor
Anna Langerová
Vedoucí práce
Dobrucká Lucia
Oponent práce
Zralý Martin
Studijní obor
Projektové řízení inovací v podnikuStudijní program
Řízení rozvojových projektůInstituce přidělující hodnost
oddělení veřejné správy a regionálních studiíPráva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznamAbstrakt
Tato diplomová práce si klade za cíl poskytnout majiteli restaurace ucelený plán, který využije při založení jeho podniku. Dále také evaluuje situaci po šesti měsících provozu s poskytnutím návrhu na další kroky do budoucna. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. V teoretické části tato práce seznamuje se specifikami malého a středního podnikání a vysvětluje základní analýzy potřebné při sestavování plánu. Praktická část aplikuje tyto nabyté poznatky do praxe při sestavení konkrétního plánu a jeho evaluace. The goal of this diploma thesis is to give the whole plan to the owner of the restaurant. It also evaluates the situation after six months and recommends next steps that should be taken. It is devided into two parts - theoretical and practical. Theoretical part summarizes secifics of small and middle - sized enterprises and explains basic analyzes used in the plan. Practical part applies this knowledge into actual plan and its evaluation.