Studie proveditelnosti - založení restaurace
The Feasibility Study - The Establishment of Restaurant
dc.contributor.advisor | Vytlačil Dalibor | |
dc.contributor.author | Kristýna Koubová | |
dc.date.accessioned | 2019-09-07T22:52:16Z | |
dc.date.available | 2019-09-07T22:52:16Z | |
dc.date.issued | 2019-09-07 | |
dc.identifier | KOS-786211101605 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/85266 | |
dc.description.abstract | Předmětem mé diplomové práce "Studie proveditelnosti - založení nové restaurace" je seznáme se s obsahem studie proveditelnosti a samotné její vypracování. Teoretická část práce se věnuje popisu jednotlivých metod, praktická část poté jejích zapracování do samotné studie proveditelnosti. | cze |
dc.description.abstract | The subject of my diploma thesis "Feasibility study - establishment of a new restaurant" is to get acquainted with the content of the feasibility study and its preparation itself. The theoretical part is devoted to the description of individual methods, the practical part is then incorporated into the feasibility study itself. | eng |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | Studie proveditelnosti | cze |
dc.subject | čistá současná hodnota | cze |
dc.subject | hodnocení rizik | cze |
dc.subject | kritéria projektu | cze |
dc.subject | marketingový mix | cze |
dc.subject | Feasibility study | eng |
dc.subject | net present value | eng |
dc.subject | risk assessment | eng |
dc.subject | project criteria | eng |
dc.subject | marketing mix | eng |
dc.title | Studie proveditelnosti - založení restaurace | cze |
dc.title | The Feasibility Study - The Establishment of Restaurant | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.type | master thesis | eng |
dc.contributor.referee | Černá Veronika | |
theses.degree.discipline | Projektové řízení inovací v podniku | cze |
theses.degree.grantor | oddělení manažerských studií | cze |
theses.degree.programme | Řízení rozvojových projektů | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Diplomové práce - 32116 [842]