ČVUT DSpace
  • Search DSpace
  • Čeština
  • Login
  • Čeština
  • Čeština
View Item 
  •   ČVUT DSpace
  • Czech Technical University in Prague
  • Faculty of Mechanical Engineering
  • Department of Process Engineering
  • Master Theses - 12118
  • View Item
  • Czech Technical University in Prague
  • Faculty of Mechanical Engineering
  • Department of Process Engineering
  • Master Theses - 12118
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sušárna pro dehydrataci kávových zrn

Coffee beans dryer for decentralized purposes

Type of document
diplomová práce
master thesis
Author
Eduardo Duque Dussan
Supervisor
Skočilas Jan
Opponent
Filka Pavel
Field of study
Procesní technika
Study program
Strojní inženýrství
Institutions assigning rank
ústav procesní a zpracovatelské techniky



Rights
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Show full item record
Abstract
Místní výrobci a zpracovatelé kávy používají k sušení produktu malé jednoduché konvektivní sušárny. Analyzuji nejmodernější postupy lokální dehydratace kávových zrn a navrhnu optimální konstrukci jednoduché sušičky pro místní použití. Cíle: 1) Provést vyhledávání literatury o procesu a zařízeních pro sušení kávy. 2) Analyzovat nedostatky současných malých sušáren a předpokládat zlepšení. 3) Navrhnout si vlastní sušárnu s rovnováhou procesu, provést výpočty pevnosti a napětí a konstrukční návrh spolu s plány.
 
Local producers and processers of coffee are using small simple convective driers for product drying. Analyze state of the art of the local dehydration treatment of the coffee beams and design the optimal construction of simple dryer for local application. Objectives: 1) Perform literature search about process and devices of coffee drying. 2) Analyze inadequacies of actual small dryer and suppose improvements. 3) Design your own dryer completely with balance equation of the process, perform strength and strain calculations and construction design together with blueprints.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/83558
View/Open
PLNY_TEXT (4.912Mb)
PRILOHA (178.8Kb)
PRILOHA (672.0Kb)
PRILOHA (35.47Kb)
PRILOHA (317.4Kb)
PRILOHA (29.07Kb)
PRILOHA (34.81Kb)
PRILOHA (32.44Kb)
PRILOHA (31.94Kb)
PRILOHA (32.22Kb)
PRILOHA (36.10Kb)
PRILOHA (68.48Kb)
PRILOHA (121.9Kb)
POSUDEK (550.0Kb)
POSUDEK (136.8Kb)
Collections
  • Diplomové práce - 12118 [161]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Useful links

CTU in PragueCentral library of CTUAbout CTU Digital LibraryResourcesStudy and library skillsResearch support

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV