Studie proveditelnosti založení podniku
Feasibility study for the opening of a company
Typ dokumentu
diplomová prácemaster thesis
Autor
Curca Cristina
Vedoucí práce
Vytlačil Dalibor
Oponent práce
Scholleová Hana
Studijní obor
Projektové řízení inovací v podnikuStudijní program
Řízení rozvojových projektůInstituce přidělující hodnost
32116Obhájeno
2016-06-08Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf
Metadata
Zobrazit celý záznamAbstrakt
Předmětem této diplomové práce je zpracování studie proveditelnosti pro založení nového podniku. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se zabývá popisem projektu a podrobným popisem jednotlivých kapitol studie proveditelnosti. Obsahem praktické části diplomové práce je provedená studie proveditelnosti, jejímž předmětem studia je založení nového podniku. Činnost podniku se dělí do tří oblastí: výroba a dodávání čerstvých těstovin, provozování bistra zaměřeného na přípravu čerstvých těstovin a pořádání gastronomických kurzů. Na základě výsledků analýz bude stanoveno, zda má podnik šanci uspět a naplnit stanovené cíle. The subject of this diploma thesis is a feasibility study for the establishment of a new company. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes the principles of a project and gives a detailed insight into each chapter of the feasibility study. The practical part of the thesis is a feasibility study for the opening of a new company. The activity of the company is divided into three areas: production and supply of fresh pasta, operation of a bistro focused on the preparation of fresh pasta meals and organizing cooking courses. Based on the results of the further analyzes it will be determined whether the company has a chance to succeed and fulfill the objectives.
Kolekce
- Diplomové práce - 32116 [842]