Hodnotící metody ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Employee evaluation in a selected fast food restaurant
Type of document
bakalářská prácebachelor thesis
Author
Kotíková Vendula
Supervisor
Coops Kateřina
Opponent
Šimonová Klára
Field of study
Personální management v průmyslových podnicíchStudy program
Ekonomika a managementInstitutions assigning rank
oddělení pedagogických a psychologických studiíDefended
2015-06-18Rights
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf
Metadata
Show full item recordAbstract
Tato bakalářská práce se zabývá metodami hodnocení, které se využívají ve společnosti rychlého občerstvení. Je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá hodnocením pracovníků, systémy a kritérii hodnocení pracovníků. Je zde popsána úloha hodnotitelů, zpětná vazba a analyzovány metody hodnocení pracovníků. V praktické části je analýza systému hodnocení ve společnosti rychlého občerstvení, pro tuto část jsem si vybrala společnost McDonald's. This bachelor thesis deals with the methods of evaluation which are used in a fast food company. It is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the evaluation of employees, with the systems and the criteria of evaluation. There are described the role of evaluators, the feedback and there are analysed the methods of evaluation in this part. In the practical part there is the analysis of evaluation system in a fast food company, I have chosen the company McDonald's for this part.
Collections
- Bakalářské práce - 32151 [1228]
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Technical and economical evaluation of airport power supply system
Author: Prima Anatoliy; Supervisor: Beneš Martin
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2014-06-27) -
Evaluation of Smart Grids effects in Russia
Author: Chervonnyy Sergey; Supervisor: Bemš Július
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2014-06-27) -
Experimental Evaluation of Ventilation in Dwellings by Tracer Gas CO2
Author: Šťávová Petra; Supervisor: Drkal František
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2012-06-06)