Hodnocení vín - soutěž
Wine Evaluation - Competition
Type of document
bakalářská prácebachelor thesis
Author
Hons Dominik
Supervisor
Macek Ondřej
Opponent
Kubr Jan
Field of study
Softwarové systémyStudy program
Otevřená informatikaInstitutions assigning rank
katedra počítačůRights
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf
Metadata
Show full item recordAbstract
Tato práce je součástí projektu, který se zabývá vytvořením modulů v aplikaci pro hodnocení vín na vinařských soutěžích. Práce implementuje prostředky pro konfiguraci soutěží, od nastavení způsobu hodnocení po kontrolu průběhu soutěže. Organizátorům umožňuje snadnou správu soutěže, například mohou obsluhovat průběh hodnocení v komisích a měnit jejich složení. Dále tato práce přidává nový způsob hodnocení vín a to pomocí škály hvězdiček. V práci je prezentováno začlenění tohoto způsobu hodnocení tak, aby nebylo nutné měnit logiku soutěže, pro různé typy hodnocení. Nakonec je v této práci implementována možnost hodnocení vín širokou veřejností pomocí takzvaných festivalů. This work is part of a project whose desire is to create a web application for wine evaluation at wine competitions. The work implements various tools for configuring competitions such as chosing evaluation type or controlling the evaluation process. The competition organizers can easily supervise juries and their members. This work adds a new method of evaluation of wines, a scale of stars. This new evaluation method is integrated to the system without changing the logic of evaluation. Finally, this work implements functionality that allows the general public to evaluate wines via so-called festivals.
Collections
- Bakalářské práce - 13136 [1056]