Zobrazují se záznamy 125-130 z 130

    • ZAHRADNÍ PRVEK 

      Autor: Markéta Vápeníková; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Viktora Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-16)
      Cílem této diplomové práce je návrh ptačího krmítka na základě specifického zadání od konkrétní firmy. Analytickou částí práce je rešerše již existujících krmítek i vlastní výzkum testováním. Výsledkem práce je návrh ptačího ...
    • ZÁVODNÍ TAHAČ - BUGGYRA 

      Autor: Koza Matěj; Vedoucí práce: Fišer Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2014-06-28)
    • ZDRAVOTNICKÉ POMŮCKY 

      Autor: Rádková Markéta; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Šulc René
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-09)
      Zdravotnická pomůcka umožňující člověku lepší a stabilnější chůzi. Jednoduchý design. Trubková konstrukce s koženými a jinými doplňky.
    • ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ 

      Autor: Saran Tomáš; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Novák Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-07)
      Návrh mobilního nemocničního lůžka pro novorozence jako doplněk k porodní posteli AVE2 společnosti BorCad Medical. Cílem produktu je zejména podpořit prodej porodní postele AVE2, minimalizovat náročnost obsluhy produktu a ...
    • ZPRACOVÁNÍ BIOODPADU 

      Autor: Nováková Tereza; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Fryšavská Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Práce se zabývá návrhem kompostéru do interiéru. Kompostér se skládá z několika částí. Středové díly jsou stohovatelné s kruhovou základnou a tak je lze otáčet. Produkt je určen pro kompostování bioodpadu a pěstování ...
    • ŽIDLE S PULTÍKEM 

      Autor: Barbora Malovaná; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Malík Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Návrh stohovatelné židle se sklopným pultíkem vhodné do vzdělávacích institucí a jiných veřejných prostorů. Teoretická část se zabývá principy spolupráce designéra a průmyslové firmy, typologií produktu zvoleného tématu a ...