• Design průmyslového vysavače 

      Autor: Mikuláš Borsányi; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Semrád David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Bakalářská práce se zabývá designovým návrhem průmyslového vysavače určeného převážně pro domácí a dílenské použití. Důraz je kladen na estetické tvarové řešení produktu a na správnou ergonomii. Návrh bere ohledy i na ...
    • Elektrocentrála 

      Autor: Štosek Martin; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Semrád David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-10)
      Elektrocentrála je přenosné zařízení sloužící jako zdroj elektrické energie tam, kde není přístup k elektrické síti, nebo kde dojde k jejímu výpadku. Většinou se používá pro napájení domácích spotřebičů, nářadí, osvětlení ...
    • Elektronické zařízení 

      Autor: Natália Bodnárová; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Semrád David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Předmětem bakalářské práce je design zařízení TremLog, které slouží k měření tremoru u pacientů s roztroušenou sklerózou a je vyvíjeno Fakultou elektrotechniky ČVUT v Praze. Cílem práce byl návrh a realizace funkčního ...
    • Průmyslové zařízení 

      Autor: Filip Malata; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Semrád David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Bakalářská práce se zabývá návrhem tepelného čerpadla. Záměrem práce bylo poskytnout esteticky a funkčně univerzální řešení, při dodržení technických, ekonomických a výrobních nároků na produktu. Skrze studium konkurence ...
    • Spotřebič pro domácnost 

      Autor: Bartlová Tereza; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Semrád David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Sous-vide je kuchařská metoda založená na dlouhém vaření při stálých nízkých teplotách. Potraviny jsou vakuově uzavřeny ve vzduchotěsném umělohmotném obalu a ponořeny do vodní lázně, ve které reguluje teplotu ponorný vařič ...