Zobrazují se záznamy 799-818 z 849

    • Vila pro diplomata, Troja 

      Autor: Mochnacký Daniel; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Gabaš Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-13)
      Zadaním práce je návrh rezidencie pre diplomatické účely. Stavba sa nachádza v lokalite Troja, ktorá bola spracovaná v súčasne v ateliéri.
    • Vila pro velvyslance/velvyslankyni 

      Autor: Kos Šimon; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Gabaš Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-26)
      Vila pro velvyslance / velvyslankyni je typem bydlení s přidanou reprezentativní funkcí. Navrhuji dům, který se otevírá do zahrady a sadu. Zvnějšku jej obepíná těžká stěna. Z jihu se stíní posuvnými okenicemi. Vnitřní ...
    • Vila pro zasloužilého diplomata, Troja 

      Autor: Bittner Jan; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Šarochová Eva
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-13)
      Zadáním práce je návrh rezidence pro diplomata v Praze 7 - Troji. Stavba je situována v lokalitě, která byla komplexně urbanisticky zpracována v rámci celého ateliéru. Jedná se o soliterní hmotu, která reaguje jak na tvar ...
    • Viladům 

      Autor: Schwarz Jaroslav; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Kožnar Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Navrhuji vila-dům v industriálním areálu Pražské plynárenské v Praze 4. Jedná se o objekt s třemi obytnými, od sebe oddělenými, jednotkami. Účelem návrhu je kvalitní a atraktivní bydlení.
    • Viladům 

      Autor: Valkovičová Alexandra; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Kožnar Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-21)
      Projekt je součástí ateliérového návrhu na revitalizaci plynárenského areálu v Praze-Michli. Jedná se o novostavbu samostatně stojícího malého bytového domu, s dobrým dopravním spojením do centra. Třípatrový dům má celkem ...
    • Viladům 

      Autor: Evgeniia Bashkova; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Stratil Bronislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Bytový dům v nově zastavěném území v Modřanech. Jedná se o čtyřpodlažní bytový dům s lodžiemi a předzahrádkami.
    • Viladům, Modřany 

      Autor: Olha Marinich; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Koňata Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Narvržený objekt je součástí klidné oblasti na jižním okraji Prahy – v Modřanech. Hlavním cílem bylo začlenění nové hmoty do již navrženého urbanistického plánu, který doplňuje nezastavěné území dané ...
    • VINAŘSTVÍ 

      Autor: Iana Lauda; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Veselý Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Předmětem diplomové práci je návrh moderního vinářství na jihu Moldavska, ve městě Cahul. Lokalita se nachází v zemědělském území. Součástí vinařství je výrobní areál, sklepy pro skladování vína, dále degustační místnost, ...
    • Vinné sklípky, Pařížská 

      Autor: Krídlová Adela; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Hilský Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Na piazzettu mezi ulicemi Parížská, Bílkova a Elišky Krásnohorské v Praze 1 navrhuji objekt vinných sklípků. Jedná se o podzemní stavbu o jednom podzemním podlaží uskočeném do dvou výškových úrovní. Dvoupodlažní podzemní ...
    • VÍCEÚČELOVÝ OBJEKT POD VYŠEHRADEM 

      Autor: Funda Max; Vedoucí práce: Lang Aleš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-02-06)
    • VLAK VE MĚSTĚ 

      Autor: Sylvie Křenková; Vedoucí práce: Cikán Miroslav; Oponent práce: Frejlachová Kateřina
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce ověřuje možnosti revitalizace železničních brownfieldů skrze přeměnu železniční dráhy z bariéry na šev, který území sceluje. Vychází ze širších úvah na téma vlak a město a z úvah o jejich vzájemném vztahu ...
    • VLTAVSKÁ FILHARMONIE V PRAZE 

      Autor: Lukáš Hodek; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Aulík Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Práce se zabývá prověřením lokality Klárova pro výstavbu nové budovy filharmonie. Ověřuji, že Klárov je schopen pojmout budovu velkých rozměrů a budova nenaruší panorama Pražského hradu a Malé Strany. Přestože česká vážná ...
    • Vodácká loděnice, Braník 

      Autor: Dorota Kováčová; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Cakov Kalin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Projekt novej lodenice je súčasťou revitalizácie okolia areálu bývalých braníckych ľadiarní. Zastrešuje rôzne oddiely vodnej turistiky, či skautov. Okrem poskytnutia zázemia pre vodácku činosť, stavba dopĺňa verejné ...
    • Vodácká loděnice, Braník 

      Autor: Meerim Abdyrakhmanova; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Rek Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Cílem projektu je návrh nové loděnice v Braníku, v Praze 4. Pro skladování lodí a setkavaní členy klubu, nova stavba se nachází na místě staré loděnici a je součástí renovace celého areálu Braníku.
    • VOJENSKÉ ZDRAVOTNICKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM VE MĚSTĚ ODESSA 

      Autor: Dariia Bodnaryuk; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Stára Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Projekt vojenského rehabilitačního centra se nachází ve městě Oděsa a slouží válečným veteránům k návratu do normálního života. A území navržené lékařské divize divize sociální rehabilitace psychologické rehabilitace ...
    • Vysoká škola umění a designu, Karlovy Vary 

      Autor: Filip Ohlsen; Vedoucí práce: Cikán Miroslav; Oponent práce: Hejda Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Návrh zpracovává téma nové vysoké školy pro Karlovy Vary v městské části Rybáře. Nahrazuje budovu hasičské zbrojnice, která tvoří bariéru rozvoje čtvrti a rozšiřuje současný areál střední umělecko-průmyslové školy o možnost ...
    • Vysokoškolské koleje UK 

      Autor: Bárta Jan; Vedoucí práce: Aulík Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2011-11-01)
    • VÝSTAVIŠTĚ PRAHA 

      Autor: Eliška Martínková; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Kopeć Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-25)
      Ideová studie revitalizace území pražského Výstaviště jako součásti veřejného prostoru parku Stromovka. V návaznosti na možný budoucí kontext lokality vzniká živé místo koncentrující kulturu, sport, vzdělání a občanskou ...
    • VÝUKOVÉ CENTRUM 

      Autor: Bohyra Yevhenii; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Seidl Robert
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Návrh řemeslného výukového centra v Holešovicích, které obsahuje vzdělávací, sociální a komerční funkce.
    • VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, AREÁL ČKD VYSOČANY 

      Autor: Cejpková Klára; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2011-11-01)