Now showing items 1-4 of 4

    • 3D tisk pomocí robotického ramene uArm Swift Pro 

      Author: Matěj Mašata; Supervisor: Beneš Petr; Opponent: Zavřel Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-31)
      Cílem této bakalářské práce je seznámení se s robotickým ramenem uArm Swift Pro a s aditivní technologií (3D tisk). Dále ověření možnosti a kvality tisku ramene s modulem pro 3D tisk.
    • Experimentální hodnocení mechanických vlastností polymeru zpracovaného technologií FDM 

      Author: Jiří Bidlo; Supervisor: Růžička Pavel; Opponent: Daniel Matej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-31)
      Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením tahových vlastností vzorků vyrobených pomocí technologie Fused Deposition Modeling. V první části je vysvětlena technologie 3D tisku, zejména FDM. Ve druhé části jsou vyhodnoceny ...
    • Simulátor bronchoskopie 

      Author: Lukáš Čapek; Supervisor: Daniel Matej; Opponent: Růžička Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-23)
      Předmětem této bakalářské práce je návrh a výroba simulátoru bronchoskopie pro výuku nových bronchologů. Požadavek na simulátor vzešel od Ústřední vojenské nemocnice, jelikož komerčně dostupné simulátory, kterými disponují, ...
    • Stanovení mechanických vlastností titanových dlah vyrobených aditivní technologií 

      Author: Miroslav Říha; Supervisor: Kratochvíl Adam; Opponent: Kubášová Kristýna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-22)
      Tato práce se zabývá testováním mechanických vlastností tibiálních titanových dlah. Pro zjištění experimentálních dat byla provedena statická a dynamická zkouška čtyřbodovým ohybem. Z dat, získaných zkouškami, byla dopočtena ...